Ontdek onze formules

Bowlen, eten, feesten en meer! Van kinderpret tot culinaire verwennerijen, we hebben voor elk wat wils. Dompel jezelf onder in een wereld van plezier en smaak. Verzamel je vrienden, familie of collega's en maak je klaar voor een onvergetelijke tijd. Geen formule gevonden die bij je past? Contacteer ons en we stellen een formule op maat samen.

Contacteer ons
Kids Party

Kids Party

Maak de verjaardag van uw kind onvergetelijk met onze Kids Party-formule! Laat ze genieten van een middag vol plezier, lachen en bowlen op onze bowlingbanen. Met lichtgewicht ballen en bumpers is het spel geschikt voor alle leeftijden tot 12 jaar. Na het bowlen kunnen ze spelen in het kinderdorp en genieten van heerlijke pannenkoeken of ijses met een drankje(s). Zorg ervoor dat u uw plekje minstens 3 dagen op voorhand reserveert, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen voor het perfecte verjaardagsfeest!

Meer info
Stone Grill

Stone Grill

Beleef een unieke culinaire ervaring met onze Stone Grill-formule! Proef de heerlijke smaken en geniet van enkel het beste op onze hete lavasteen. Gelieve minstens 3 dagen van tevoren te reserveren zodat we uw tafel kunnen klaarmaken en uw avond perfect kunnen verzorgen. Vergeet hierbij niet om uw vleeskeuzes en eventuele allergenen door te geven.

Meer info
Bedrijfs Event

Bedrijfs Event

Dompel je team onder in een unieke beleving met onze bedrijfsevenementen. Van op maat gemaakte recepties tot heerlijke Stone Grill-diners gecombineerd met bowlen, wij bieden flexibele arrangementen die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Versterk de teamdynamiek en creëer onvergetelijke herinneringen. Klik hier om meer te ontdekken en jouw volgende bedrijfsevenement te plannen.

Meer info